Радио Витоша

webcam

Игри

Майкъл Джексън Знаменитост на 2009-а Година

Майкъл Джексън Знаменитост на 2009-а Година

Дата: 01.01.2010 Кралят на поп-музиката победи с гласовете на повече от половината гласували над 7000 слушатели за две седмици от старта на анкетата за най-доброто от 2009-а година, организирана за първа година от радио Витоша
Image

Кралят на поп-музиката победи с гласовете на повече от половината гласували над 7000 слушатели за две седмици от старта на анкетата за най-доброто от 2009-а година, организирана за първа година от радио Витоша.

Преждевременната смърт на Джексън се оказа и събитието на изтеклата година в допитването, в което бяха обявени общо 50 номинации в 11 категории.

За изпълнител на годината в условията на силна конкуренция първото място бе заслужено от румънската дебютантка Инна.

С гласовете си слушателите на радио Витоша отредиха значимо място на двойките в световния и български шоубизнес. Най-добро сътрудничество за 2009-а е съвместната песен между българската изпълнителка Лилана и американския рапър Снууп Дог “Dime Piece». Видеоклип на годината спечелиха Енрике Иглесиас и ан-енд би звездата Сиера за дуетното изпълнение " Takin Back My Love". След скандалния побой Крис Браун и Риана безапелационно заеха първата позиция в "раздяла на годината", а българските "господари на ефира" Мария Игнатова и Димитър Рачков се класираха за "любовна двойка на 2009-а".

Сайт на годината със смазващо предимство е страницата на социалната мрежа facebook, телевизионно събитие на 2009-а е риалити шоуто VIP Dance, а предпочитан филм е третият по приходи от кино билети "2012".

В последния ден на 2009-а година радио Витоша предложи класация на 109-е най-добри песни от плейлиста на радиостанцията за последната година. Най-любимата песен на слушателите се оказа композиция, записана преди 13 години от немската хип-хоп формация Си Блок- “So Strung Out» .

Минути преди настъпването на Новата 2010-а година водещата Гергана изтегли името на Иван Иванов от Айтос. Иван имаше най-голям късмет от всички 7345 участвали в допитването за най-доброто на 2009-а година и спечели преносима дигитална видеокамера, mp3 плеър и 1 гигабайт музика. 

Коментари