Милена Златкова

Силно вярваща, почтена, жива и емоционална. Така се определя Милена. Приятелите й я определят като добра майка и приятел. Червенокосата чаровница от „Тройка на разсъмване“ счита това за най-високата оценка, която е получавала някога. 

Твърди, че през годините е срещнала уникални хора (някои благодарение на „Тройката”) и е благодарна за това. 

„Вярвам, че хората се променят заради нещо, някого, защото обичат..., казва Милена. Всяка кауза, зад която заставам е била с много обич и от сърце. Считам, че не можем просто да подкрепяме една идея. Трябва да участваме в нея, да я живеем и тогава нещата се случват. Един кръг на човечност и приятелство ми помогна да оцелея и да намеря себе си, а повярвайте ми – човек самичък може да се скрие много дълбоко“.

Радиото по думите й се е превърнало в нейна страст. Участвала е в различни проекти, но „Тройка на разсъмване” смята за своята голяма любов: „Това, че толкова време успявам да споделям себе си с вас, слушателите е невероятна привилегия. Емоциите на хората, темите, които обсъждаме ме държат жива и помагат да зная къде се намирам и кое е ценното“.

Милена има много любими неща – книги, изобразително изкуство, плуване и най-вече екстремното – в отношенията, спорта, това да прескочиш себе си или да се справиш с конкретна провокация и да останеш себе си, да не предадеш доверие.

  СПОДЕЛИ