Да си припомним как американските градове посрещнаха Тейлър Суифт по време на турнето 04 юли, 2024

Докато турнето The Eras на Тейлър Суифт беше в Северна Америка, градските власти правеха всичко, за да посрещнат по-добре суперзвездата на своите стадиони.

Приятелското състезание между градовете за по-кралско отношение доведе до всякакви видове вълнуващи снимки. От превръщането на Суифт в почетен кмет на деня и даването й на ключа на града до преименуването на стадиони, улици и дори самите градове, турнето The Eras със сигурност оказва влияние върху всяко място, което посещава.

Глендейл, Аризона

Кметът Джери Уеърс от Глендейл, Аризона, официално преименува града в чест на началото на турнето The Eras на 17 март.

„И сега, следователно, аз, Джери П. Уеърс, кмет на град Глендейл, от името на нашия градски съвет, с настоящото прокламирам, че на 17 и 18 март 2023 г. град Глендейл ще бъде преименуван на Суифт Сити“, каза той на пресконференция, за да сподели новината.

Лас Вегас

Sin City осветяваше своите арки всяка вечер преди концертите на Суифт на 24 и 25 март, представяйки всички албуми на певицата.

Арлингтън, Тексас

В чест на трите шоута от 31 март до 2 април, Арлингтън направи всичко възможно със забавни атракции и събития, от нова улица, наречена „Taylor Swift Way“, до веселба за осиновяване на домашни любимци. Те дори дадоха на Суифт ключ от града.

Хюстън

Стадионът, на който Суифт беше от 21 до 23 април, се казваше временно „NRG Stadium (версия на Тейлър)“. За да се забавляват повече, на северния и южния вход на стадиона бяха окачени банери с временното име.

Нешвил

Преди трите шоута на Суифт в Нешвил, кметът Джон Купър откри нова пейка, посветена на поп звездата, с табела, споменаваща един от нейните текстове на „Invisible String“: „Зеленото беше цветът на тревата, където четях в Centennial Park”.

„За Тейлър Суифт“, гласи табелата. „Пейка, на която да четете в Centennial Park." 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини