Кейти Пери пусна свои снимки от Met Gala без да е била там 08 май, 2024

Met Gala превзе Ню Йорк на 6 май, когато знаменитости пристигнаха на тематичния килим, стилът преобладаваше - от спиращия дъха външен вид на Зендая, през екстремната корсетна рокля на Ким Кардашиян, до Джиджи Хадид, която се нуждаеше от екип, който да й помогне да ходи.

Ако сте били онлайн и сте обръщали внимание на всички модни визии, вероятно също сте видели снимки на Кейти Пери, носеща няколко визии, които идеално заковават темата на нощта на „Градината на времето“ за новата изложба на Института за костюми „Спящите красавици: Пробуждане на модата“ в Музея на изкуствата Метрополитън. Има само един проблем – снимките не са истински.

Певицата сподели в своя Instagram няколко нейни снимки, генерирани от AI, които станаха вайръл по време на Met Gala. На първата снимка Пери е облечена в бална рокля с отворени рамене, покрита с цветя и пеперуди. Втората фалшива снимка показва Пери в бронзов корсаж, закопчан с клъч, и пола от зелени лози и цветя. Въпреки че изображенията може да изглеждат реални на пръв поглед, много фенове с орлово око бързо отбелязаха, че бежовият и червеният килим на първата снимка не съвпада със зеления и почти бял килим на тазгодишната Met Gala, доказвайки че снимката не е истинска.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Пери също сподели екранна снимка на размяна на текстови съобщения с майка си, която също видя снимките и помисли, че са истински, сладко казвайки на дъщеря си: „Не знаех, че си ходила на Met. Каква прекрасна рокля", преди Пери да отговори, "хаха, мамо, AI също те хвана, ПАЗИ СЕ!"

Радио Витоша - Следвай музиката!  

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини