Емели Санде - безнадеждният романтик 16 април, 2024

Любовта може да те замая, да разбие сърцето ти. Прави те малко луд. Изпраща те на шеметни върхове, после.... съкрушителни спадове. Това е, което Емели Санде споделя в своя емоционален пети албум  How Were We To Know.

Светът добре познава гласа на  шотландската певица. Независимо дали сте чули силата му на церемониите по откриването и закриването на Олимпиадата през 2012 г. или сте му се наслаждавали по време на някое от безбройните ѝ разпродадени концерти по целия свят - няма как да се сбърка.  И в този последен проект, издаден само година след нейния високо оценен  от критиката четвърти албум  Let’s Say For Instance, Санде използва този глас в пълния му, удивителен потенциал.

11-те песни от  How Were To Know изследват интимните срещи с любовта във всичките форми, заедно с риска, необходим за преследването ѝ.

„След като си бил наранен, е много трудно да събереш парчетата отново и да си позволиш да бъдеш уязвим“, казва Санде. „Така че мисля, че тези песни изследват смелостта на любовта и да обичаш другите, но също и себе си. Тези песни бяха части от пъзел, който трябваше да сглобя, и сега ми се струва, че е подходящият момент да ги споделя. Това са  моите истории, историите на един безнадежден романтик. ”

Очаквайте първия концерт на Емели Санде в България10 юли, Зала 1 НДК.

Организатор „Жокер медиа."

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини