Арестуваха гаджето на Rihanna 21 април, 2022

A$AP Rocky e бил арестуван на международното летище в Лос Анджелис при завръщането му заедно с Rihanna от Барбадос. Двамата са пътували с частен самолет. 

NBC News съобщи, че рапърът, от когото певицата очаква дете, е бил задържан от полицията с помощта на имиграционните власти във връзка със стрелба през 2021 г. 

A$AP, чието истинско име е Rakim Mayers, е бил разследван за инцидента, който е станал в Калифорния миналия ноември. Според полицейски доклади пострадалият от стрелбата е съобщил, че Mayers и още двама души се приближили към него на улицата с пистолет, а самият рапър стрелял три или четири пъти срещу него, като един от куршумите го одраскал по лявата ръка. 

За стрелбата не е било съобщавано преди ареста днес.  

Това не е първият път, когато A$AP се забърква в проблеми с правосъдието. Най-пресният случай е от 2019 г., когато изпълнителят беше обвинен в нанасяне на телесна повреда, докато беше в Швеция. Тогава той твърдеше, че е невинен и прекара над месец в ареста, преди да бъде осъден за нападение, но не остана допълнително време в затвора. Като част от присъдата, рапърът трябваше да плати обезщетение от 1270 долара на жертвата. 

От екипа на A$AP Rocky и Rihanna не са коментирали ареста.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини