Радио Витоша

webcam

Игри

Великата Стена с Мат Деймън

Великата Стена с Мат Деймън

Дата: 30.01.2017 Искате ли да преживеете чудото на Великата китайска стена?
Image

Искате ли да преживеете чудото на Великата китайска стена?

За да отбележи премиерата на епичната кинопродукция ВЕЛИКАТА СТЕНА, Радио Витоша ви дава уникалната възможност да 
спечелите незабравимо пътешествие за двама до едно от чудесата на света и до величествен Пекин!

За да имате шанса да се докоснете до Далечния Изток е необходимо само да отговорите на въпроса:

Колко е дълга Великата китайска стена?

а) 3800 км
б) 5600 км или
в) 6900 км

Когато чуете джингъла : Великата стена с Мат Деймън идва скоро в кината!
Обадете се сега на 9 70 1000 и спечелете пътуване до Китай!

Гледайте Мат Деймън във "Великата стена"  - от 3 февруари само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Слушайте радио Витоша и отговорете правилно на въпроса! Имате шанс да спечелите голямата награда, която ще се тегли на 14 февруари в сутрешното шоу "Тройка на разсъмване". 

 

 

 

Общи условия за провеждане на промоцията „Спечелете пътуване до Китай и преживейте чудото на Великата китайска стена с Радио Витоша“

 

 1. Играта „Спечелете пътуване до Китай и преживейте чудото на Великата китайска стена с Радио Витоша“, наричана за кратко в тези правила ИГРАТА се провежда съвместно от Радио Витоша, BSS Media Group, ул. „Сребърна“ 21, наричано по-долу МЕДИЯТА и Форум Филм България, ул. „Брегалница“ 45, ет.4, наричан за кратко по-долу ДИСТРИБУТОРЪТ. Организатор на играта е Universal studios със съдействието на ДИСТРИБУТОРА.

 

 1. Периодът за участие в играта е: 27 януари – 14 февруари. Имената на победителя ще бъдат изтеглени на случаен принцип, пред представители на МЕДИЯТА и ДИСТРИБУТОРА на 15 февруари, като те ще бъдат уведомени по телефон и/или имейл в най-кратък срок, но не по-късно от 16 февруари.

 

 1. ИГРАТА е отворена за участие за всички български граждани, навършили 18 години с местоживеене в Република България. Изключение правят лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правоотношение или въз основа на друг договор за някой от медията или дистрибутора или са заети в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Играта, както и техните семейства.

 

 1. Участието в Играта става само и единствено по следния начин: след като участниците чуят текста: ВЕЛИКАТА СТЕНА С МАТ ДЕЙМЪН ИДВА СКОРО В КИНАТА. ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА НА 9 70 1000 И СПЕЧЕЛЕТЕ ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ.

Обадят се на посочения телефон, дадат верен отговор на въпроса: „Колко е дълга Великата китайска стена?“ от възможните три отговора: а) 3800 км.; б) 5600 км. Или в) 6900 км. и предоставят своите лични данни (Три имена и телефон за връзка), с които да участват в тегленето на наградата, което представлява регистрацията в играта. С регистрацията си за участие всеки участник в играта приема тези условия.

 

 1. Всяко физическо лице има право на участие само веднъж.

 

 1. Наградата включва само и единствено:

двупосочен полет за двама от София, България до Пекин, Китай;

4 нощувки в 5-звездния хотел Wanda Sofitel Beijing;

Трансфер летище-хотел-летище до хотел Wanda Sofitel Beijing;

Еднодневна обиколка с екскурзовод на Великата китайска стена;

Полудневна обиколка с екскурзовод на Забранения град;

Полудневна обиколка с екскурзовод на Летния дворец;

Трансфери за горепосочените обиколки;

Общ пакет джобни в размер на $1,200;

Застраховка при пътуване за дейностите, включени в пакета;

 

 1. Наградата НЕ включва:

Българските граждани, пътуващи за Китай, е необходимо да притежават китайска виза, предварително получена от посолството на Китай в София или в други дипломатически и консулски представителства на КНР в чужбина. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и OРГАНИЗАТОРЪТ не поемат разхода за издаването на тези визи за победителя и неговия придружител. Могат да съдействат с документ, който удостоверява, че победителят е спечелил награда „Пътуване до Китай“и този документ да служи пред китайските власти за издаването на съответните визи;

разходи от личен характер;

дължим данък, съгласно ЗДДФЛ;

 

 

 1. Датите на пътуването трябва да бъдат между 28 февруари 2017 г. и 28 февруари 2018 г. Пътуването се извършва с посредничеството на официалната агенция, партньор на Организатора - Octopi Promotions Limited (“Octopi”). След като победителят потвърди използването на наградата, ДИСТРИБУТОРЪТ го свързва с агенцията Octopi, с която победителят урежда всички детайли по пътуването. За целта победителят и/или неговият придружител трябва да знаят английски език.

 

 1. Пътуването НЕ МОЖЕ да бъде осъществено в следните периоди:

месеците юли и август 2017 г.;

в периода 15 декември 2017 г. и 10 януари 2018 г.

в периода 9 – 18 февруари 2018 г.

 

 1. Победителят трябва да посочи желаните от него дати за пътуване, най-рано 90 дни преди датата на заминаване.

 

 1. След като датите, на които победителят желае да пътува, бъдат потвърдени от официалната агенция, партньор на Организатора - Octopi, се правят необходимите резервации и се подписват специални формуляри за тях. След като формулярите бъдат подписани, по тях не могат да бъдат правени промени.

 

 1. В случай, че победителят няма възможност да се възползва от наградата в рамките на посочения период, той губи наградния пакет без право на компенсация или други задължения от страна на МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРА и ОРГАНИЗАТОРА, както и техни посредници в промоцията.

 

 1. Наградата зависи от моментната наличност на наградни пакети, в момента на посочване на победителя за избрания от него период. Ако такава наличност няма – наградата не се заменя срещу паричната й равностойност, също така не подлежи на връщане и на замяна.

 

 1. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ на промоцията си запазвaт правото по всяко време да заменят наградата с друга – с еднаква или по-голяма стойност от посочения награден пакет;

 

 1. Полетите могат да не са директни, като междинни почивки между тях или удължаване на пътуването не са разрешени, освен предвидените първоначално прекачвания и/или форсмажорни обстоятелства за закъсняване на полетите.

 

 1. Победителят и неговият спътник трябва да пътуват по едно и също време и да излитат от една и съща столица.

 

 1. Победителят и неговият спътник трябва да притежават международни паспорти, валидни за срок от не по-малко от 6 месеца от датата на пътуването, с две празни страници и да набавят всички други документи, необходими за пътуването, според разпоредбите за отношенията между Република България и Китайска Народна Република.

 

 1. Българските граждани, пътуващи за Китай, е необходимо да притежават китайска виза, предварително получена от посолството на Китай в София или в други дипломатически и консулски представителства на КНР в чужбина. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ не поемат разхода за издаването на тези визи за победителя и неговия придружител. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ могат да съдействат с документ, удостоверяващ, че победителят е спечелил награда „Пътуване до Китай“и този документ да служи пред китайските власти за издаването на съответните визи. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ на промоцията  и агенцията-партньор на организатора Octopi не носят отговорност, в случай че победителят не може да се възползва от наградата поради визови ограничения.

 

 1. Настаняването в хотела не включва закуска, непредвидени разходи, бакшиши, телефонни разговори или други лични разходи, направени по време на екскурзията, които са за сметка на победителя.

 

 1. Победителят или неговият придружител трябва да притежават валидна кредитна карта, за да може да се настанят в хотела.

 

 1. Медицинската застраховка на победителя и неговият придружител, ще бъде направена преди самото пътуване, като вече съществуващи медицински състояния и заболявания няма да бъдат взимани предвид. Застраховката ще бъде направане в съответствие на ограниченията и на общите условия на конкретния застраховател. Победителят и/или неговият придружител са задължени да поемат всякакви допълнителни разходи, отнасящи  се до получаването на медицински грижи за вече съществуващо медицинско състояние и/или допълнителни разходи, възникнали от обстоятелството, че победителят и/или неговият спътник са на повече от 65 годишна възраст.

 

 1. Победителят и неговият спътник са отговорни за всички необходими ваксини, които се изискват от разпоредбите на Китайската Народна Република, ако такива са задължителни. Като преди самото пътуване трябва да се уверят с личния си лекар, дали всички ваксини са им били поставени.

 

 1. Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет не се включва. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, и трансферни разходи, различни от посочените, както и дължими данъци по ЗДДФЛ.

 

 1. Победителят и неговият спътник трябва да отговарят на условията и ограниченията на авиолинията, с която ще пътуват, както и на другите превозвачи и локации, участващи в наградата. По-точно, те трябва да отговарят на всички указания и инструкция за здраве и безопасност, и на всички приложими правни и регулаторни изисквания.

 

 1. Паспортен и митнически контрол, както и съответните държвани органи, си запазват правото да откажат влизане в съответната държава. В случай че на победителя и/или неговия спътник бъде отказано преминаване на границата или влизане/излизане в или от страната, която посещават, всички допълнителни разходи са за сметка на победителя и/или неговия спътник.

 

 1. Всеки потенциален победител и неговият спътник ще трябва да подпишат приемно-предавателен протокол за наградата, според който отговарят на условията за получаване на наградата, приемат ги и могат да я използват.

 

 1. При получаване на наградата победителят подписва и декларация, с която декларира, че носят отговорност за всякакви данъчни задължения, които произлизат от приемането на наградата и е възможно да възникнат съгласно законодателството на Република България, включително ЗДДФЛ. Победителят и неговият придружител следва да се обърнат за съдействие към Дистрибутора за  издаване необходимите данъчни документи за стойността на получената предметна награда.

 

 1. С приемането на тези правила от победителя и/или неговият придружител, те се съгласяват да участват в рекламна, промоционална или всякаква друга кампания, която придружава или е резултат от тази промоция.

 

 1. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ на промоцията си запазва правото да дисквалифицира непълни или невалидни подадени лични данни при регистацията в играта, без да уведомява участниците за това.

 

 1. Личните данни представени за регистрацията в играта ще бъдат записвани и използвани от МЕДИЯТА единствено и само във връзка с настоящата игра.

 

 1. Не се приемат участия от търговски, потребителски групи или от трети страни.

 

 1. Включвайки се ИГРАТА, участниците в нея се съгласяват да се обвържат с тези общи условия и с всякакви други изисквания, изложени в материалите относно промоцията.

 

 1. МЕДИЯТА и ДИСТРИБУТОРЪТ не носят отговорност в случай на неуспешен опит за участие, дължащ се на забавена връзка, дефектно или неуспешно електронно предаване на данни, повреда на комуникационната връзка независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази игра и каквато и да е друга техническа неизправност.

 

 1.  МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ могат да прекратят ИГРАТА преждевременно, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства, или всякакви други обстоятелства по преценка на ОРГАНИЗАТОРИТЕ, които да доведат до пректатяването на ИГРАТА. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се предоставят награди.

 

 1. Решението на МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ на промоцията е окончателно.

 

 1. В случай че МЕДИЯТА и ДИСТРИБУТОРЪТ на промоцията не могат да се свържат с победителя в рамките на 7 дни от датата на обявяването му, МЕДИЯТА и ДИСТРИБУТОРЪТ на промоцията, си запазват правото да предоставят наградата на резервен победител, изтеглен по същото време, по което е бил изтеглен и първоначалният.

 

 1. Тегленето на томболата/наградата се регулира от законодателството на Република България.

 

 1. Нищо от тези условия и правила не нарушава законните права на победителя като потребител.

 

 1. Настоящите правила влизат в сила след публикуването им на www.radiovitosha.com на 27 януари 2017 г.

 

 

 1. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазват правото да променят или допълват настоящите общи условия и правила по всяко време, без да увдомяват участниците предварително за това, като промените влизат в сила след публикуването им на www.radiovitosha.com

 

 1. Единствено правилата, намиращи се на www.radiovitosha.com са правилата, които се отнасят към тази промоция и важат за нея.

Коментари