Радио Витоша

webcam

Водещи

Ева Георгиева

Ева Георгиева Вярвам в силата на слънцето, морето и добрите хора Предаване: Vitosha Drive с Ева

(Все още) младо, диво, емоционално и наивно-вярващо в любовта момиче, което трудно оцелява на температури под 25 градуса и далече от морето.

 

Родена съм в София, но голяма част от живота си съм прекарала в път, а вторият ми дом и едно от най-любимите ми места в света, е един малък остров, сгушен между Италия и Северна Африка, в средата на Средиземно море – Малта. Там прекарах най-хубавите и най-изграждащите години от живота си. Срещнах едни от най-близките си хора и научих най-много за себе си.

 

Определям се като добър човек, силно влюбена съм в хубавата музика, хубавото вино и (дори и да не ми личи) хубавата храна. Най-важните неща за мен са семейството и приятелите ми.

 

Занимавала съм се с театър, танци, журналистика, реклама и PR, дори съм работила с деца като учител и инструктор по спортна гимнастика. От всичко изброено именно децата ми дадоха най-много: научиха ме на търпение и безрезервна любов.

Обичам да спортувам, да пътувам, да чета, да прекарвам времето си вкъщи с любимите си хора и, разбира се, любимото си куче.

 

В екипа на „Витоша“ попаднах „случайно“ – аз не вярвам в случайни неща. Бързо осъзнах, че радиото е магия, която дава прекрасни емоции и учи на много неща. С нетърпение чакам да стане 17ч, да застана пред микрофона и заедно с всички вас да се посмеем, да слушаме хубава музика и да си говорим за нещата, които ни вълнуват.

Коментари