Радио Витоша

webcam

Новини

Selena Gomez ще прави нов албум

Selena Gomez ще прави нов албум

Дата: 25.05.2022 Следващият албум ще бъде първият след испаноезичното EP Revelación
Image
Снимка: БГНЕС

Може скоро да има нещо ново от Selena Gomez! Певицата разкри, че в момента е в студиото и работи по следващия си албум. „Току-що завърших сезон 4 от моето готварско шоу и сега съм в Ел Ей, работейки по албума си“, каза Гомес в скорошно интервю за Deadline. „Отворена съм за турне, 1000 процента“, каза тя. "Но очевидно имам задължения и неща, които искам да правя, така че, когато му дойде времето. Това не е на първо място в списъка ми с приоритети."

Следващият албум ще бъде първият албум на Гомес след дебютното й испаноезично EP Revelación през 2021 г. Последният й LP, Rare, беше издаден през 2020 г. През октомври тя направи песен с Coldplay, наречена „Let Somebody Go“. Тя се присъедини към групата, за да изпее песента в The Late Late Show с Джеймс Кордън, което отбеляза последното й изпълнение на живо.

Докато очакват нова музика, феновете могат да гледат Selena Gomez в Ony Murders in the Building на Hulu заедно със Стив Мартин и Мартин Шорт. Сериалът ще направи премиера на втория си сезон на 28 юни. В интервюто Селена каза, че този нов сезон е „милион пъти по-добър от първия“.

Коментари