Радио Витоша

webcam

Новини

Избраха сценаристи за "Професия блондинка 3"

Избраха сценаристи за "Професия блондинка 3"

Дата: 19.05.2020 Mindy Kaling и Dan Goor се присъединяват към Reese Witherspoon за третото продължение на комедийната класика
Image
Снимка: БГНЕС

Mindy Kaling и Dan Goor ще пишат сценария за новото продължение на "Професия блондинка". Reese Witherspoon беше обвързана с продукцията още през 2018 г. и ще се завърне в ролята на забавната и амбициона блондинка Ел Уудс, която отива да учи право в колежа и се сблъсква с предубедеността на обществото за русите жени.

Продуценската компания на известната актриса Hello Sunshine също е част от проекта, а основен продуцент остава Marc Platt, който работи и по оригиналния филм.

“Професия блондинка" донесе голям успех на създателите си през 2001 г. с общи приходи от 141.8 милиона долара. В него веселата и наивна русокоска с розови дрехи се опитва да си върне бившия, като получи диплома по право от Харвард. Комедийната класика е с участието и на Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer Coolidge и кученцето Bruiser, порода чихуахуа, домашен любимец на героинията на Witherspoon.

“Професия блондинка 2", чието действие се развива във Вашингтон, излезе на екран през 2013 г. Филмът спечели по-скромните 124.9 милиона в световния бокс офис.

Коментари