Радио Витоша

webcam

Новини

Джони Деп с нов сингъл

Джони Деп с нов сингъл

Дата: 21.06.2022 Той се казва „This Is A Song For Hedy Lamarr“
Image
Снимка: БГНЕС

Джони Деп не губи време да се върне към "нормалния" живот, след като спечели делото за клевета срещу бившата съпруга Амбър Хърд. На следващия ден той беше на сцената с Джеф Бек, където китаристът разкри, че работят заедно по албум. Седмица по-късно дуото официално обяви проекта, озаглавен 18, и сподели първия си сингъл, написаната от Деп „This Is A Song For Hedy Lamarr“. Сега те дават на феновете подсказка какво да очакват с кавър на „Venus In Furs“ на The Velvet Underground.

"18" включва смесица от оригинали и кавъри, която също така вижда двойката да изпълнява песни на The Beach Boys, Marvin Gaye и The Everly Brothers. Бек похвали артистичността на Деп в изявление, придружаващо анонса на албума.

„Не съм имал творчески партньор като него от векове“, пише той. "Той беше основна сила в този запис. Просто се надявам хората да го приемат сериозно като музикант, защото за някои хора е трудно да приемат, че Джони Деп може да пее."

Деп свири в различни групи от десетилетия. Най-известният му проект е Hollywood Vampires, който издаде втория си албум Rise през 2019 г.

В допълнение към албума, Деп ще придружава Бек на турне като специален гост.

Коментари