Радио Витоша

webcam

Новини

Били Айлиш тайно била с червена коса в продължение на седмица

Били Айлиш тайно била с червена коса в продължение на седмица

Дата: 05.01.2022 По това време певицата трябваше да скрие дългия процес от милионите си фенове
Image
Снимка: БТА

Били Айлиш тайно била с червена коса в продължение на седмица. 20-годишната звезда е сменила черно-зелената си прическа с платинено руси кичури миналата година, преди да стане брюнетка в края на 2021 г., а сега разкри, че е боядисала косата си в червено по време на преходния период.

Наред с публикация в Instagram, отбелязана с дата 22 ноември, тя написа: „Разкарах блондинката и станах червена за една седмица, хехе“

Тя сподели своя снимка в процес на боядисване на косата, докато е облечена в черна салонна рокля, с яркочервените си кичури.

Последната трансформация на косата на Били идва след миналогодишното преминаване от черно към русо, което бележи началото на ерата на нейния албум „Happier than Ever“.

По това време певицата трябваше да скрие дългия процес от милионите си фенове и последователи в Instagram, като носеше перука, прикривайки боядисването в продължение на шест седмици.

По това време тя разказа как е получила перуката, като е поръчала костюм от Amazon, базиран на нея.

Говорейки за „Късното шоу със Стивън Колбърт“, тя каза: „Знаех, че ще има тези периоди на трансформацията, при които ще изглежда лудост и не исках да изглеждам луда. Но имах нужда от нещо бързо, така че буквално поръчах перука с костюм на Били Айлиш за Хелоуин в Amazon."

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Коментари