Радио Витоша

webcam

Новини

Адвокат: Хърд беше демонизирана

Адвокат: Хърд беше демонизирана

Дата: 03.06.2022 Актрисата нямала откъде да намери 10 милиона долара
Image
Снимка: БГНЕС

Шумният процес за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд приключи в сряда, когато журито се произнесе в полза на актьора от Карибските пирати.

В четвъртък един от адвокатите на Хърд, Илейн Чарлсън Бредехофт, говори за присъдата и реакцията като цяло, заявявайки, че нейният клиент е била „демонизирана“ от юридическия екип на Деп и че „огромно количество доказателства“ са били потиснати.

„В този съд бяха разрешени редица неща, които не трябваше да бъдат допускани и това доведе до объркване на журито“, каза Бредехофт, добавяйки: „Това е ужасно послание. Това е значителен неуспех. Сега освен ако не извадите телефона си и не заснемете вашия съпруг или половинка как ви бие, всъщност няма да ви повярват."

След присъдата в полза на Деп, журито присъди на актьораи 10 милиона долара компенсация за пропуснати възможности за кариера и 5 милиона долара наказателни щети за "ясни и убедителни доказателства", че Хърд го е клеветила. Съдията намали наказателните щети до 350 000 долара, като общо 10,4 милиона долара ще бъдат присъдени на Деп. Бредехофт обаче каза, че актрисата абсолютно не може да плати тази сума.

Коментари