Радио Витоша

webcam

Новини

Задава се Евро 2020- залагайте разумно и ще имате успех

Задава се Евро 2020- залагайте разумно и ще имате успех

Дата: 19.05.2021 Без значение дали сте от хората, които залагат, за да спечелят или просто се забавляват, добре е първо да се запознаете с:
Image

Не са един и двама любителите на спортните залози, които с нетърпение очакват старта на Евро 2020 на 11 юни, за да опитат късмета си. Без значение дали сте от хората, които залагат, за да спечелят или просто се забавляват, добре е първо да се запознаете с тимовете на форума и с евентуалните фаворити в Евро 2020. Специалистите вече ги назоваха, ясни са отборите, групите и стадионите, на които ще се играят мачовете.

Цар Футбол е непредсказуем спорт с много обрати и изненадващи резултати. Затова залагайте разумно, следете новостите около първенството, не пренебрегвайте статистиката и се уповавайте на късмета и на любимия си отбор.

Може да се спрете на различни предложения за залози от страна на букмейкърите. Сред тях са залога за победител, голмайстор на турнира, европейски шампион, финалисти и полуфиналисти, хендикап, над и под голове, точен резултат, краен резултат, резултат на полувремето, залози на живо.

Залозите на футбол винаги са били трудно предвидими, така че в крайна сметка да спечелите от тях. Има обаче няколко правила, които да следвате, за да стигнете до успех.

 

Формата на отборите

 

Формата на отборите, на които залагате, е добре да проследите поне от предходните няколко срещи, в които са участвали. Проечете какви отзиви има за мачовете им, следете новините и бюлетините, доверете се и на мнението на професионалните футболни наблюдатели и коментатори, както и на водещите типстъри в доказани специализирани в тази област интернет издания.

 

Статистиката домакинство/гостуване

 

Статистиката винаги е бил пръв помощник на любителите на спортните залагания. Така ще бъде и на предстоящото Европейско първенство. Затова не забравяйте да следите плътно всички статистически данни за домакинство/гостуване, които касаят отбора, от който се интересувате. Не е тайна, че има тимове, които се представят по-качествено у дома, и тимове, които играят по-силно като гости.

 

Новините за стартовите състави

 

Актуалните новини за стартовите състави на тимовете, както и резултатите от срещите между двата отбора, са важни за вас. Проверете дали в отборите има играчи с контузии или наказания. Има ли липсващи важни за отбора футболисти и достатъчно качествени резерви.

 

Мотивацията на отборите

 

Мотивацията на отборите също е от значение. Ако даден тим има достатъчно силна мотивация и ясна цел, това може да е решаващо. Разбира се, приемаме, че всеки играе за победа, но някои са по-организирани и надъхани от други. Дори да имат звезда-голмайстор в състава си, тимовете винаги могат да паднат, ако им липсва силна мотивация за победа.

 

Предстоящите и предишните срещи

 

Съобразете се с това дали отборите са имали натоварени графици и изтощителни срещи, както и какво ги очаква по-нататък в първенството при победа или загуба. Вашият отбор може да се окаже демотивиран, изморен и по-слаб, отколкото ви се иска. Може и да се пази в настоящия мач, защото следващият му е по-важен за класирането.

 

Как да залагаме

 

Винаги поставяйте такъв залог, който може да си позволите да изгубите.

Следвайте доказани стратегии.

Не залагайте на отбор, за който нямате информация.

Не бъдете прекалено самоуверени.

Следвайте прогнозите на типстърите.

Вземайте си поука от грешките си.

Залагайте при добри коефициенти.

Анализирайте прогреса на залозите си.

Следете статистиката, новините и анализите на спортните коментатори и си вадете полезни за залозите ви изводи, преди да ги поставите.

Ако днес не ви е ден, не залагайте повече, а опитайте отново утре на следващия мач от първенството, дори да не играе точно любимия ви отбор.

Залагайте дисциплинирано, разумно и хладнокръвно, с бистра глава, като сдържате емоциите си, които могат само да ви навредят.

Не се опитвайте да избиете на всяка цена загубите си, защото това обикновено води до още по-лоши резултати.

Не забравяйте, че футболът е преди всичко игра, затова се забавлявайте, докато гледате мачовете на Евро 2020 и залагайте колкото да изпитате тръпката от това

 

Хубавото е едно – след цяла една година забавяне заради епидемията от COVID-19 предстои ни Евро 2020 и цял един страхотен месец, през който можем да се наслаждаваме на тази великолепна игра и на уменията на най-добрите футболисти на Стария континент!

Коментари