Радио Витоша

webcam

Новини

"За душата" също получи нова премиерна дата

"За душата" също получи нова премиерна дата

Дата: 14.04.2020 Анимацията беше последното заглавие в календара на Disney за май-юни, което не беше преместено заради коронавируса
Image
Снимка: Forum Film Bulgaria

Още един филм на Disney ще се забави заради коронавирусната пандемия. Продукцията на студиото Pixar "За душата" няма да се завърти по кината на 19-и юни, както беше планирано. Вместо това анимацията ще излезе на 20-и ноември.

In turn, Walt Disney Animation's Thanksgiving offering Raya and the Last Dragon is relocating from Nov. 25, 2020 to March, 12, 2021.

"За душата" беше последното заглавие в афиша на компанията Disney за периода май-юни, което до момента не беше преместено на нова дата.

Анимацията разказва за учителя Joe Gardner, озвучен от Jamie Foxx, който мечтае да бъде професионален джаз музикант. Точно когато получава възможност да свири в популярен клуб обаче, Joe преживява инцидент, който отделя душата от тялото му.

Душата му попада в център за развитие на души, където те се сдобиват с нови стремежи преди да преминат в новородени деца. Когато научава, че все още е жив, Joe моли душа номер 22, озвучена от Tina Fey, да му помогне да се върне в тялото си. Тя отказва, но без да иска Joe я въвлича в приключението си, когато двамата пропадат в тунел, който свързва центъра със Земята.

Коментари