Радио Витоша

webcam

Новини

За Джъстин Тимбърлейк 24-часовото родителство е “просто нечовешко”

За Джъстин Тимбърлейк 24-часовото родителство е “просто нечовешко”

Дата: 10.04.2020 Певецът сподели как прекарва изолацията със семейството си
Image
Снимка: БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк сподели, че 24-часовото родителство е “просто нечовешко”, на фона на изолацията със семейството му по време на пандемията от коронавирус.

Изпълнителят на „Can’t Stop The Feeling“, който има четиригодишен син Сайлъс Рандал от съпругата си Джесика Бийл, призна, че прекарва изолацията “най-вече в грижи за детето” и няма време за себе си. В същото време се пошегува, че и момчето на моменти има нужда да го оставят намира. 

В същото време неотдавна Джъстин призна, че понякога се чувства „глупаво“, когато синът му иска майка му вместо него и това го кара да се чувства „зле за момент“, преди да осъзнае, че всеки родител дава на детето си нещо различно.

В новата си книга „Скритото: всички неща, които не мога да видя пред себе си“, той сподели: „Моят син понякога иска майка си; той просто не ме иска. Понякога не мога да му дам това, от което се нуждае, и той ме отблъсква. Чувствам се зле за момент. Питам се защо не мога да му помогна? Защо не ме обича? Но си напомням – разбира се, че ме обича. Но тя е неговата майка и точно това иска в момента.”

Когато Сайлъс се роди, певецът и съпругата му се стремяха да го пазят далеч от светлината на прожекторите и „далеч от хората“, а Джъстин обясни в книгата си, че се чувства „готов“, за да започне тази нова глава от живота си.

Той написа: „За нас беше важно да изберем как да го покажем на света, защото това е съвсем нова ера за мен. Вече не става въпрос само за мен. Имам жена, дете – семейство. Страшно е. Но е по-смислено е от всичко, от което някога съм бил част”.

Коментари