Радио Витоша

webcam

Новини

Years & Years ще издаде ремикс на „Starstruck“ с участието на Кайли Миноуг

Years & Years ще издаде ремикс на „Starstruck“ с участието на Кайли Миноуг

Дата: 20.05.2021
Image
Снимка: youtube screenshot KMLive220

Years & Years ще издаде ремикс на „Starstruck“ с участието на Кайли Миноуг в петък. Оли Аликзандър и Кайли са добри приятели от известно време. Те записаха дуета, а датата на издаване на финалния продукт беше официално обявена.

Оли пише в Twitter: „Не мога да повярвам, че всъщност пиша това (!!!), но този петък ремиксът на STARSTRUCK ще бъде издаден с легендата Кайли Миноуг".

Авторката на "It's A Sin" също е върнала услугата и е написала песен за предстоящото разширено издание на нейния хитов албум "Disco", който също включва очаквания дует с Jessie Ware.

Вътрешен човек наскоро каза пред рубриката The Bizarre на вестник The Sun: „Кайли и Оли са приятели от години и наскоро се свързаха отново, защото обичат музиката."

„Оли я попита дали ще участва в нова версия на Starstruck и тя се възползва от възможността, тъй като смята, че той е един от най-талантливите артисти в момента."

52-годишната Кайли и 30-годишният Оли имаха дует и през 2016 г. във версия на мегахита на Кайли „Better The Devil You Know“ в лондонския Royal Albert Hall.

Коментари