Doja Cat ще направи кавър на песен на Елвис Пресли 15 април, 2022

Doja Cat ще направи кавър на класическа песен на Елвис Пресли за нов албум. Съобщава се, че тя ще издаде кавър на „Hound Dog“ и ще се присъедини към множество други настоящи звезди като част от саундтрак-албум, който ще е за предстоящия биографичен филм за Елвис.

Източник каза: „Това е изключително противоречиво. Феновете на Елвис са непреклонни и виждат всяко подправяне като кощунство, но Warner Bros искаха да представят музиката му на новата публика. Той е един от най-успешните музиканти на всички времена, но този албум ще помогне представи музиката му на новото поколение."

Съобщава се, че други звезди, които ще се присъединят към саундтрака, включват Swae Lee, която е половината от хип-хоп дуото Rae Sremmurd и е известна с това, че си сътрудничи с Мадона в нейния албум „Madame X“.

Целта зад албума, който се очаква да излезе през лятото на 2022 г. е да помогне да вкара музиката на Елвис отново в мейнстрийма" в подобен дух на шума около биографичния филм за Фреди Меркюри "Bohemian Rhapsody".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини