Радио Витоша

webcam

Новини

Вижте кой ще забавлява пловдивчани на Нова година

Вижте кой ще забавлява пловдивчани на Нова година

Дата: 17.12.2019 Коледната програма в Пловдив започва на 18-и от 18 часа в новата галерия на "Гладстон" с концерт на хорова формация "Евмолпея".
Image
Снимка: БГНЕС

Дует "Ритон", елекронната поп-рок група Innerglow, ансамбъл "Тракия" и Тото и Лъчо от СкандаУ ще веселят пловдивчани навръх Нова година.

Купонът започва в 22 часа на откритата сцена на площад "Стефан Стамболов". Катя и Здравко ще се появят в 22,45 часа, за да изпълнят най-популярните си песни.

След тях са ансамбъл "Тракия", а след словото на президента ще се извие кръшно хоро. 15 минути след Новата година ще се появят Тото и Лъчо от СкандаУ - една от най-популярните българси групи. Веселбата ще продължи до ранните часове на 1 януари.

Коледната програма в Пловдив започва на 18-и от 18 часа в новата галерия на "Гладстон" с концерт на хорова формация "Евмолпея".

На 23-e от 17 часа на откритата сцена пред общината ще е коледният концерт на студентска формация "Жарава" с ръководител Владимир Величков, кавалджия от оркестър "Канарите".

От 12 часа на следващия ден на откритата сцена ще пее женският народен хор "Боряна". Навръх Рождество, 25-и на обяд е празничният концерт Биг Бенд Пловдив и Арт Войс Център.А на следващия ден от 17 часа е изпълнението на група "Мистик".

Коментари