Радио Витоша

webcam

Новини

Видеоклип на „НЛО“ близо до зона 51, споделено в TikTok

Видеоклип на „НЛО“ близо до зона 51, споделено в TikTok

Дата: 24.02.2022
Image
Снимка: TikTok Screenshot

През 1947 г. военните реагираха на сигнал за ранчо близо до Розуел, Ню Мексико, за да съберат отломки от това, което казаха, че е метеорологичен балон. Както всички знаем, много хора смятат, че това, което всъщност се е случило, е катастрофирал извънземен кораб и последиците от инцидента са били покрити от правителството.

Оттогава има много конспирации за извънземни, техните технологии и НЛО и много от тях са съсредоточени в Зона 51, тайната база на военновъздушните сили в пустинята Невада, където се смята, че се помещават катастрофирали НЛО.

Е, скорошно видео се захранва с някои от тези конспирации, тъй като изглежда показва камион, който си проправя път през калифорнийската пустиня, недалеч от Зона 51, превозващ някакъв странен товар. Големият полуприцеп има специално ремарке, което действа като прашка, поддържаща нещо, което прилича на много голям диск, покрит с брезент. Допълване на мистерията - камионът е с полицейски ескорт.

Сцената беше уловена от камера и споделена в TikTok. Човекът, който го е заснел, отбеляза, че е попитал калифорнийския магистрален патрул какво носи и те му казали, че е „голям камък“.

@waterboy49 ???? #alien #ufo #spaceship #rock #fossils #werenotalone #paranormal #california #fyp ♬ Aliens - EH!DE

Коментари