Стартира вторият етап на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” 29 юни, 2020

Днес стартира етап 2 на единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, в който потребителите ще могат да избират сред ТОП 6 марки във всяка категория.

Гласуването ще се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu, след предварителна регистрация и потвърждение на линк, изпратен на електроннатa поща, посочена за контакт. Във втори и в трети етап от гласуването потребителите трябва да посочат предпочитаните от тях марки в минимум 20 категории. Втори кръг ще продължи до 5 юли включително и цели да отсее ТОП 3 марките финалисти във всяка категория.

Третият последен кръг ще се проведе в периода 6 – 12 юли, в рамките на който ще станат известни брандовете - финалисти в 12-тото издание на класацията.

ТОП 3 марките във всяка категория, както и техните бранд- и маркетинг мениджъри ще получат статуетка и сертификат за първо, второ и трето място в БРАНД мениджър на годината.

Тази година за втори път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите.
Освен класацията и церемонията по награждаване на брандовете и техните мениджъри, ще се проведе и он-лайн конференция, на която ще бъдат представени най-новите подходи и тенденции в бранд мениджмънта, както и комуникационни стратегии в период на криза, ще бъдат споделени успешни практики.
-------------------------------------------------------------
Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие между 20 000 и 40 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини