Радио Витоша

webcam

Новини

Tove Lo би искала Деймън Албарн и Тейлър Суифт да поправят разрива си

Tove Lo би искала Деймън Албарн и Тейлър Суифт да поправят разрива си

Дата: 30.01.2022 Фронтменът на Blur бе цитиран да казва, че Суифт не си пише сама песните си
Image
Снимка: twitter

Туве Ло (Tove Lo) би искала да види Деймън Албарн и Тейлър Суифт да поправят разрива си, като си сътрудничат. Шведската поп звезда, която е съавтор на хитове на Dua Lipa, Lorde и Ellie Goulding, се изказа в подкрепа на хитмейкъра на „Shake It Off“ и вярва, че фронтменът на Blur и Gorillaz е бил неправилно разбран.

Говорейки пред Daily Star, 34-годишната Туве каза: „Знам, че Тейлър пише и тя е страхотна в това. Предполагам, че може би е имал погрешно разбиране. Знам, когато хората видят много имена в песен, те си мислят: „О, направиха ли това или не?“ Но рядко се случва някой да пише песните си на 100% в наши дни. Начинът, по който си сътрудничим сега: Вие изпращате неща на хората и казвате: „Хей, можеш ли да намериш нещо друго“. Фактът, че има много имена, не означава, че артистът не е замесен."

Спорът последва след интервю, което Деймън, 53 г., даде на вестник Los Angeles Times.

Изданието популяризира интервюто с туита: „Aлбарн също изказа мисли си за някои от днешните музикални изпълнители, които оглавяват класациите: Били Айлиш? Мисля, че е изключителна. Тейлър Суифт? Тя не пише свои собствени песни."

Тейлър ретуитира публикацията и се разгневи: „Бях толкова голям Ваш фен, докато не видях това. Пиша ВСИЧКИ свои песни. Не е нужно да харесвате песните ми, но е наистина е ужасно да дискредитирате така името ми. PS, написах този туит сама, в случай че се чудите.“

Деймън обаче предположи, че изложените цитати са му са били сензационни, за да привлекат читатели и се извини „безрезервно и безусловно“.

Той отговори: „Напълно съм съгласен с Вас. Проведох разговор за писането на песни и за съжаление той беше сведен до клик-бит. Извинявам се безрезервно и безусловно. Последното нещо, което бих искал да направя, е да дискредитирам песните Ви. Надявам се, че разбирате. – Деймън "

Коментари