Радио Витоша

webcam

Новини

Том Круз се среща със Зеленски за снимките на новата „Мисия невъзможна“

Том Круз се среща със Зеленски за снимките на новата „Мисия невъзможна“

Дата: 01.10.2019 "По време на срещата Том Круз информира Владимир Зеленски, че се интересува от украински локации за снимането на един от новите му филмови проекти", се казва в изявление на президентството.
Image
Снимка: Inquirer.net

Украинският лидер Владимир Зеленски посрещна Том Круз в Киев, за да обсъди местата за новия филмов проект на холивудската суперзвезда, съобщи президентството.

Вероятно това ще са локациите за новата „Мисия невъзможна“, която Том подготвя, пише АФП.

Зеленски, който беше популярен комик до президентските избори тази пролет, разказа на 57-годишния актьор за собствения си опит в киното, съобщи пресслужбата.

Не е разкрито дали двойката е обсъждала настоящата роля на президента в драмата от реалния живот: скандалът, инициирал начало на процедура по импийчмънт срещу американския лидер Доналд Тръмп.

Снимки показаха, че украинският президент сияе, докато застава до небрежно облечената мегазвезда в официалната зала за срещи.

"По време на срещата Том Круз информира Владимир Зеленски, че се интересува от украински локации за снимането на един от новите му филмови проекти", се казва в изявление на президентството.

По-рано Круз бе забелязан в частта от метрото в Киев, запазена автентично от времето на съветската епоха.

Някои коментатори критикуват Зеленски за срещата му с актьора, вместо да се съсредоточи върху собствената си „мисия невъзможна“: справяне с корупцията и прекратяване на войната с подкрепяните от Русия сепаратисти на изток.

Миналия месец 41-годишният лидер се срещна с холивудските актьори Мила Кунис, Аштън Къчър и Робин Райт на събитие в Киев.

Коментари