Джони Деп: „Нека я удавим, преди да я изгорим!!!...“ 06 май, 2022

Нови подробности около бурния брак на Джони Деп и Амбър Хърд бяха разкрити по време на процеса за клевета на актьора за 50 милиона долара срещу бившата му съпруга.

Деп съди Хърд за статията от 2018 г., за Washington Post, където тя разказва за опита си с домашно насилие. Въпреки че Деп не е посочен в статията, той твърди, че тя е повлияла негативно на кариерата му, включително загубата на франчайза "Карибски пирати". Той взе позицията в съдебна зала във Феърфакс, Вирджиния, където свидетелства как документът се отразява на работата му.

Няма как да не мисля, че има ефект върху кариерата ми въз основа на думите на г-жа Хърд, независимо дали споменава името ми или не“, каза той.

Преди нейната публикация от 2018 г. Хърд твърди, че Деп е хвърлил телефон по нея, наранявайки лицето й. Той отрече твърденията, че е нападнал физически бившата си съпруга, с която се разведе през 2016 г. По време на свидетелските си показания Деп потвърди, че той и Хърд са имали спорове през цялата си връзка, но каза: „Никога не съм стигал дотам да ударя г-жа Хърд, нито съм удрял жена в живота си."

Деп твърди, че Хърд е хвърлила бутилка водка по него по време на спор и че счупеното стъкло е порязало пръста му. Тя отрече това твърдение.

Актьорът беше подложен на кръстосан разпит от адвоката на Хърд Бен Ротенборн, който представи доказателства за подстрекателни текстове от 2013 г. между Деп и добър приятел Пол Бетани, където според съобщенията бившите колеги се шегуват за убийството на Хърд.

Нека я удавим, преди да я изгорим!!!...“ Написал Деп, на което Бетани отговаря: „И аз така мисля! Нека бъдем СИГУРНИ, преди да я обявим за вещица."

Източник, близък до Деп, каза пред TMZ:

„Джони Деп е жертва на насилие. Той е обект на злоупотреба, откакто г-жа Хърд направи първото си фалшиво твърдение през 2016 г. и оттогава продължава да бъде обект на злоупотреба, както е посочено в показанията му. Днешният кръстосан разпит от адвоката на г-жа Хърд не се оказа изключение."

Източникът също така призна, че Деп се е извинил за цитираните текстови съобщения, но добави, че те не доказват намерение за физическо насилие спрямо Хърд, а са просто черен хумор.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини