Радио Витоша

webcam

Новини

Том Круз гълчи членове на екипа на „Мисията: Невъзможна“ за COVID нарушения

Том Круз гълчи членове на екипа на „Мисията: Невъзможна“ за COVID нарушения

Дата: 16.12.2020 В аудио записано в Обединеното кралство, звездата казва, че всеки, който наруши протоколите за COVID-19, ще бъде уволнен
Image
Снимка: Pjeter Studios

Том Круз постави под напрежение членове на екипа във Великобритания на „Мисията: Невъзможна“ поради неспазване на процедурите за безопасност на COVID-19. The Sun, който публикува аудио във вторник, разкрива атаката на Круз, след като някои членове на снимачната площадка се субраха около компютърния монитор, без да спазват разстояние помежду си.

"Никога не искам да го виждам отново, никога! Който го направи отново, ще бъдете уволнен, просто изчезва!", казва Круз в аудиото.

Актьорът винаги е казвал, че „Мисията: Невъзможна“ и нейните протоколи за безопасност могат да бъдат пример за подражание за останалата част от индустрията.

Том Круз отбелязва, че ако някой член на екипажа види някого, който не спазва протоколи за безопасност, имената му трябва да бъдат съобщени на Мат Спунър, който е надзорник за COVID-19 на снимачната площадка.

Снимките на „Мисията: Невъзможна 7“ бяха спрени през февруари поради избухването на коронавируса в Италия, което го направи най-известният отложен проект в следствие на вируса. Продукцията бе продължена през септември с драконовски процедури за безопасност на снимачната площадка.

Paramount и Skydance стоят зад продължението. Круз отново играе ролята на агент Итън Хънт, като другите участници са Ребека Фъргюсън, Никълъс Холт, Хейли Атуел, Ший Уигам и др.

Филмът трябва да бъде пуснат на 19 ноември 2021 г.

Коментари