Радио Витоша

webcam

Новини

Том Ханкс и Рита Уилсън са се завърнали в САЩ

Том Ханкс и Рита Уилсън са се завърнали в САЩ

Дата: 29.03.2020 Двойката прекара повече от 2 седмици под карантина в Австралия, след като и двамата дадоха положителни проби за COVID-19
Image
Снимка: БГНЕС

Том Ханкс и Рита Уилсън се завърнаха в Лос Анджелис, след като повече от две седмици бяха под карантина в Австралия, защото тестовете им за COVID-19 бяха положителни. Актьорът и съпругата му бяха заснети усмихнати, докато пътуваха с автомобил в града. Сайтът TMZ.com отбеляза, че снимките са направени веднага след като двойката е кацнала със самолет на малко летище в района на Лос Анджелис.  

Ханкс бил забелязан да слиза от частен самолет и да танцува на пистата. Говорители на 63-годишния актьор обаче не са коментирали вестта за завръщането му в САЩ.

Том Ханкс беше в Австралия заедно със съпругата си Рита Уилсън за подготовката на снимките на посветен на Елвис Пресли филм. Актрисата също имаше професионални ангажименти в страната. На Ханкс е поверена ролята на импресариото на Краля на рокендрола, "полковника" Том Паркър. 

На 12-и март се разбра, че Том Ханкс е първата холивудска знаменитост, заразила се с новия коронавирус. Заразата не подмина и неговата съпруга. Звездната двойка беше настанена в болница в щата Куинсланд, след което беше изписана за домашно лечение. 

Коментари