Радио Витоша

webcam

Новини

The Weeknd заплашвал да се оттегли от Coachella

The Weeknd заплашвал да се оттегли от Coachella

Дата: 07.04.2022 Настоявал за надницата на Kanye West. А тя е умопомрачителна
Image
Снимка: Virginia Records

The Weeknd заплаши да се оттегли от Coachella, тъй като заплащането към него е било по-малко от предложената надница на Кание Уест, съобщава Page Six. По-рано днес беше разкрито, че The Weeknd и Swedish House Mafia ще заменят Кание Уест, който наскоро отпадна и от двете си хедлайнерски места.

Съобщава се, че Уест е щял да вземе 8 милиона долара, ако се представя на фестивала. Източник каза на Page Six: „The Weeknd имаше малко време, за да заеме хедлайнерското място на Kanye. Но Фил Аншуц [който притежава фестивала Coachella чрез AEG Live] искаше да задържи парите на Kanye и да плати на Weeknd много по-малко. Фестивалът ще прибере останалото в джоба. Това доведе до преговори между агентитена The Weeknd и компанията на Anschutz Goldenvoice, която продуцира фестивала."

„Дори след като Coachella обяви новия състав в сряда, сделката не беше сключена за The Weeknd, който заплаши да се оттегли с един час предизвестие, ако не получи същата сделка като Кание“, продължи източникът. „Най-накрая , в сряда компанията на Anschutz отстъпи и се съгласи да плати на The Weeknd същите пари.

Коментари