Радио Витоша

webcam

Новини

The Weeknd спечели голямата награда на MTV Video Music Awards 2020

The Weeknd спечели голямата награда на MTV Video Music Awards 2020

Дата: 31.08.2020 Лейди Гага бе обявена за артист на годината
Image
Снимка: mtv.com

The Weeknd спечели голямата награда на MTV Video Music Awards 2020 в категорията "Видео на годината" за видеоклипа към песента „Binding Lights“. Песента на канадеца получи и наградата за най-добра R&B песен.

Лейди Гага бе обявена за артист на годината. Ариана Гранде, заедно с Джъстин Бийбър, получиха награда за „Stuck with U“ в нова категория, въведена благодарение на коронавируса - "Най-добро музикално видео, направено у дома". Ариана Гранде и Лейди Гага получиха и награда за "Най-добра съвместна работа".

Южнокорейците BTS станаха "Най-добрата група" и спечелха награди в категорията "Най-добра поп песен", както и "Най-добра K-pop песен".

Церемонията се проведе с ограничения поради коронавируса в Ню Йорк и без зрители.

Годишната награда е учредена от музикалния канал MTV през 1984 г. като алтернатива на Грами в категория „видео“. Номинираните се определят от специално жури, което включва продуценти, представители на звукозаписни компании и медии, като в някои номинации победителят се определя от зрителите чрез гласуване на уебсайта на MTV.

Джъстин Бийбър брои 25 млн. долара за нова къща

 

Майли Сайръс пристигна в напълно прозрачна рокля и представи първото телевизионно изпълнение на новия си сингъл “Midnight Sky.” Песента излезе на 14 август.

Лейди Гага и Ариана Гранде също за първи път изпълниха своя хит "Rain on Me" на живо.

Коментари