Радио Витоша

webcam

Новини

Събраха рецептите от "Приятели" в готварска книгаж

Събраха рецептите от "Приятели" в готварска книгаж

Дата: 21.05.2020 Вече можете да сготвите сладкиша на Рейчъл с говеждо
Image
Снимка: facebook

Джоуи не дели храна и вие също може да развиете този принцип, след като пробвате рецептите от култовия сериала “Приятели”. 

След поредица слухове по темата, вече официално е съобщено, че на 22-и септември на пазара ще се появи готварската книга на най-известните приятели в света. 

Изданието е дело на Amanda Nicole Yee и съдържа над 90 рецепти, вдъхновени от героите в незабравимата поредица. 

Ако винаги ви се е искало да опитате ястията на Моника или пък прочутият пай на Рейчъл с бишкоти, мармалад, яйчен крем и... говеждо с грах и лук, значи това е вашата книга. В нея са включени много от ястията, използвани в сериала, включително тези, които сме гледали на трапезата за Деня на благодарността на шестимата приятели. 

Всяка рецепта е обяснена стъпка по стъпка. Епизодите, в които се появява ястието, също са описани, така че можете да гледате съответния, докато се наслаждавате на същото кулинарно творение.  

Новината за книгата идва дни след като стана ясно, че специалният епизод на “Приятели”, който трябваше да се заснеме за старта на нова стрийминг услуга, се отлага отново. Този път беше уточнено, че снимките ще се състоят, когато ситуацията с пандемията се подобри и актьорите и екипът ще могат да работят с публика на живо на снимачната площадка. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

“Then beef sautéed with peas and onions. Then more custard and then ....” FRIENDS: The Official Cookbook is now available for pre-order on amazon ☂ ☕️ #friendsgiving #friendstvshow #centralperk #rachelstrifle

Публикация, споделена от Insight Editions (@insighteditions) на 

Коментари