„Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава“ в кината 13 май, 2021

Време е за нова смъртоносна игра! От 21 май смразяващата иконична поредица Убийствен пъзел се завръща на голям екран с изцяло нова, самостоятелна глава – Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава. Звездата Крис Рок и холивудската легенда Самюъл Л. Джаксън обединяват сили с режисьорa ветеран Дарън Лин Боузман (Убийствен пъзел II, III, IV) и сценаристите Джош Столбърг и Питър Голдфингър (Пъзелът), за да ни отведат на смразяващо кръвта, диаболично пътешествие с шокираща кулминация.

Огромен фен на хорърите като цяло и на Убийствен пъзел в частност, особено на начина, по който франчайзът комбинира множество популярни жанрови елементи, за да създаде нещо ново и оригинално, Крис Рок се включва в поредицата и като изпълнителен продуцент. Той отдава почит на историята от предишните филми и я отвежда в нова посока: Идеята ми беше да положим началото на нов път напред. Запазваме всичко, което дефинира един „Убийствен пъзел“ филм, но също така задълбаваме в психологическите трилър елементи и напрежението, които винаги са присъствали на заден план. Имаме капаните и насилието, но също така имаме история и герои, които ще ангажират зрителите повече. С този филм започваме отначало и поемаме в изцяло различна посока.

В Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава зъл престъпен гений налага необикновена форма на справедливост. Работейки в сянката на баща си, който е уважаван ветеран от полицията (Самюъл Л. Джаксън), напористият детектив Езекил „Зик“ Банкс (Крис Рок) и неговият партньор новобранец (Макс Мингела) поемат разследването на поредица от жестоки убийства, които събуждат мрачните спомени за предишен случай, превърнал се в печална емблема на града. Без да подозира, Зик се оказва в центъра на зловещата игра на убиеца, зад чиито мотиви стои нещо по-зловещо... и далеч по-лично, отколкото си е представял.

Каква ще бъде развръзката? Ще успее ли хванатият в мрежа от лудост и убийства Зик да подреди финалния пъзел и да открие самоличността на зловещия убиец навреме, или ще се превърне в следващата жертва? Отговорът ще научим само в кината.

Режисьор на Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава е Дарън Лин Боузман (Убийствен пъзел II, III, IV), а сценаристи са Джош Столбърг (Пъзелът, Пираня 3D) и Питър Голдфингър (Пъзелът, Пираня 3D). В ролите са Крис Рок (Фарго), Макс Мингела (Социалната мрежа), Самюъл Л. Джаксън (Отмъстителите). Продуценти са Орен Коулс (Убийствен пъзел, Джон Кю) и Марк Бърг (Убийствен пъзел, Двама мъже и половина).

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини