Радио Витоша

webcam

Новини

„Spider-Man: No Way Home“ надхвърли 1 милиард долара в световния боксофис

„Spider-Man: No Way Home“ надхвърли 1 милиард долара в световния боксофис

Дата: 29.12.2021
Image
Снимка: youtube screenshot

„Spider-Man: No Way Home“ надхвърли 1 милиард долара в световния боксофис. Последният филм с участието на супергероя на Том Холанд, се превърна в първия филм, пуснат по време на пандемията, който достигна забележителното число и също така взе титлата на най-касовия филм за 2021 г.

Той изпревари произведения в Китай филм за Корейската война „Битката при езерото Чангджин“, който спечели повече от 905 милиона долара по света.

Последният филм, събрал 1 милиард долара в световния боксофис, беше филмът от 2019 г. „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, като никоя друга холивудска продукция не се доближава до тези стойности от началото на пандемията преди две години.

Глобалните касови сборове за новия филм на Marvel достигнаха 1,05 милиарда долара през уикенда, а тепърва предстои премиера в Китай – в момента най-големият пазар на кино в света.

Том Холанд обясни, че влизането в кожата на емблематичния супергерой може да се приеме за ограничаващо в началото поради естеството на костюма, който покрива цялото лице.

Звездата каза: „Определено е трудно. Искам да кажа, че като актьор, вие използвате изражението на лицето си, за да предадете емоция и когато сте ограничен с това, трябва да измислите как да го направите по друг начин. Така че, когато свалях костюма на Спайдърмен, аз се държах по начина, докато бях в костюма. Ще си помислите, че съм луд човек, но покрийте лицето си и изведнъж, тези реакции ще ви се сторят нормални."

Коментари