Chris Hemsworth се присъедини към TikTok 04 юли, 2022

Chris Hemsworth се присъедини към TikTok. През почивните дни звездата от филмите на Marvel публикува първото си видео в популярното приложение. 

С клипчето той съобщи на феновете в Сидни и в Лос Анджелис кога могат да гледат новия филм “Тор: Любов и гръмотевици” и каза “Здрасти” на социалната мрежа. Видеото е с кадри от световната премиера миналия месец на продукцията, която се състоя в Лос Анджелис. В него са и другите присъствали звезди, като всички се снимат с фенове и дават автографи. 

@chrishemsworth Sydney fans! LA fans! Love you guys! #ThorLoveAndThunder ♬ Tick Tick Boom (feat. BygTwo3) - Sage The Gemini

Hemsworth вече има над 600 000 последователи. 

Миналия месец актьорът сподели носталгичен пост в Instagram за участието си във филмите за Тор и в киновселената на Marvel вече повече от десетилетие: “Повече от десетилетие вие ни показвате, че Тор все още е достоен за вашето внимание. Благодаря на всички вас за това, че сте част от това невероятно приключение. Нямаме търпение да видите “Тор: Любов и гръмотевици”. 

Във филма участват също Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt и Russell Crowe, а премиерата в кината е на 8-и юли. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини