Радио Витоша

webcam

Новини

Ще стане ли от Джей Ло Пепеляшка?

Ще стане ли от Джей Ло Пепеляшка?

Дата: 12.05.2022 Тя ще бъде изпълнителен продуцент на нова сериал
Image
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес ще бъде изпълнителен продуцент на нова сериал, базиран на Пепеляшка на Rodgers & Hammerstein. Сценарият ще бъде написан от Рейчъл Шукерт, известна с GLOW на Netflix и The Baby-Sitters Club, и ще бъде оригинален поглед върху мюзикъла Пепеляшка.

Това е първият проект в рамките на предварително обявената сделка между компаниите за разработване на няколко оригинални проекта, базирани на каталога от мюзикъли на Concord, който включва цялата работа на Rodger & Hammerstein, както и класики като Wizard of Oz, A Chorus Line, Hello Dolly и др. Според сделката Лопес ще участва в поне една от екранните адаптации.

„Историята на Пепеляшка е вечна“, каза Бил Бост, президент на Skydance Television. „Тази амбициозна история за романтика, нестандартни семейства и изненадваща сила на желанията, вдъхновява публиката по целия свят от векове и ние сме развълнувани да работим с Дженифър, Рейчъл, Конкорд, за да представим нашия нов поглед на екран."

Първоначално „Пепеляшка“ е адаптирана за телевизия през 1957 г. и е с участието на Джули Андрюс, която е номинирана за награда „Еми“ за изпълнението. Оттогава има многократни адаптации, включително през 1997 г. с Уитни Хюстън като Феята кръстница.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Коментари