Красивото за нас е ужасяващо за тях 24 декември, 2021

Само за седмица кампанията на "Четири лапи", с която организацията призовава да заменим пиротехническите средства с по-смислен и безопасен начин за посрещане на празниците, се разви стремително със стотици медийни публикации и хиляди споделяния с хаштага #SoundOFF в социалните мрежи. Посланието е "Красивото за нас е ужасяващо за тях" и вече достигна до повече от половин милион души онлайн.

Дни преди критичния за животните, малките деца и възрастните хора празничен период, кампанията вече има и емоционално видео, заснето от Push Pull Production и режисирано от Ангел Апостолски. Клипът е озвучен безвъзмездно от певицата Белослава, която е лично ангажирана с каузата да се предотврати ненужния стрес и страх, който животните, а и хората, преживяват по време на безотговорното "празнуване".

Алтернативната рок група ALI пък подаряват песента си "Bliss + Blasphemy" на кампанията не само заради чиста човешка емпатия, но и заради категоричната вяра на момчетата от бандата, че за степента на морал в едно общество се съди най-вече по начина, по който то се отнася към най-слабите.

Всеки, който се разпознава в каузата на "Четири лапи", може да я подкрепи като се включи в разговора, започнат с помощта на популярни личности с отношение към животните в Instagram, като използва хаштага #SoundOff и специално създадения гиф със същото име в социалните мрежи.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини