Радио Витоша

webcam

Новини

СЕДМИЦА НА БАЩАТА: ТАТКОВЦИ И ДЕЦА СЪЗДАВАТ СВОЯ МУЗИКАЛЕН РИТЪМ

СЕДМИЦА НА БАЩАТА: ТАТКОВЦИ И ДЕЦА СЪЗДАВАТ СВОЯ МУЗИКАЛЕН РИТЪМ

Дата: 10.11.2020 “Защото най-голямата ни сила е в това да бъдем бащи!” - тази есен ще говорим на езика на музиката. Защото тя има силата да сближава като създава безценни моменти!
Image

Тази есен ще говорим на езика на музиката. Защото тя има силата да сближава като създава безценни моменти! В средата на ноември националната кампания „Да бъдеш Баща“ ще отбележи Седмицата на бащата с ритъм, импровизации и добро настроение.

От 9 до 15 ноември татковци и деца ще могат да се включат в забавното онлайн предизвикателство „Ритъм с татко“ със свое музикално изпълнение. Време е да извадите тенджерите и всички вещи, които създават разнообразни звуци. Сцената е Ваша! 

Този месец националната кампания “Да бъдеш Баща” ще отбележи международната Седмица на бащата с онлайн предизвикателството към бащи и деца „Ритъм с татко“. Всеки звук може да се превърне в мелодия с необходимото въображение. Защото музиката е навсякъде около нас! От 9 до 15 ноември, с помощта на своите татковци, малките меломани ще имат възможност да запишат музикално видео и да включат семейния тандем в музикалната поредица на кампанията.  

„Музиката ни предлага свободата да изразим себе си по свой неповторим начин. Независимо дали обичаме да пеем, да танцуваме или да слушаме любими песни, тя присъства в живота на всеки един от нас от най-ранна възраст. На фона на музиката се случват някои от най-хубавите семейни моменти - затова решихме темата на Седмицата да бъде повод за споделено време между бащи и деца. Когато творим и се забавляваме с нашите деца, ние изграждаме своя ритъм – този, който остава за цял живот!“, споделя екипът на националната кампания „Да бъдеш Баща“. 

Всеки, който обича да тактува, да припява и да експериментира с измислени инструменти в домашна среда, може да запише свое видео с хаштаг #РитъмСТатко #СедмицаНаБащата. Трима от участниците, които ще бъдат избрани на случаен принцип, ще получат и специални награди. 

Повече за онлайн предизвикателството „Ритъм с татко“ можете да откриете на фейсбук страницата  на националната камапния „Да бъдеш Баща“. 

Коментари