Радио Витоша

webcam

Новини

SCORPIONS с нов албум и световно турне

SCORPIONS с нов албум и световно турне

Дата: 30.09.2021 По време на световната пандемия германците използват възможността да се съберат отново всички заедно и се посвещават на създаването на нова музика.
Image
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Scorpions се завръщат с нов албум, озаглавен Rock Believer, който записват в студиото си в Хановер, Германия през изминалата година.

По време на световната пандемия германците използват възможността да се съберат отново всички заедно и се посвещават на създаването на нова музика.

Rock Believer се доближава много до стила на албума ни DNA. Искахме да се върнем към същността на това, което ни определи в началото. Записахме колекцията между четирите стени на студиото, както го правихме през осемдесетте. Нямаме търпение да се качим отново на сцената и да се раздадем за нашите фенове като доброто старо време.“, разказва фронтменът Klaus Meine.

Rock Believer е с голям заряд и носи истински прилив на адреналин на слушателя, което без съмнение е доказателство за нестихващата енергия на рок легендите и до днес.

2022 г. ще бъде монументална година за групата, тъй като освен появата на албума и световното турне, Scorpions празнуват 50 години от издаването на прочутата си дебютна компилация Lonesome Crow.

„Мисълта, че ще имаме възможността отново да се забавляваме всички заедно на сцената и ще се срещнем с феновете ни, ме кара да настръхна. ” – споделя основателят на бандатаRudolf Schenker.

АЛБУМЪТ ROCK BELIEVER ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА 11 ФЕВРУАРИ 2022 Г.!

Коментари