Радио Витоша

webcam

Новини

Сара Джесика Паркър пази всичките си дрехи от „Сексът и градът“

Сара Джесика Паркър пази всичките си дрехи от „Сексът и градът“

Дата: 10.11.2021 56-годишната актриса повтори ролята си на Кари Брадшоу в предстоящото рестартиране
Image
Снимка: youtube screenshot

Сара Джесика Паркър все още пази всичките си дрехи и реквизит от „Сексът и градът“. 56-годишната актриса повтори ролята си на Кари Брадшоу в предстоящото рестартиране по HBO Max и тя разкри, че е държала „всяко едно нещо“, използвано или спечелено от нея. Говорейки пред Vogue – на което тя е звезда на корицата – тя каза: „Имах всички оригинални неща при себе си. Мебели, дрехи, всичко, опаковано според сезона, епизода и сцената. Пазех всяко едно нещо.

Емблематичната пола, която Кари носеше в "Сексът и градът", трябва да бъде пусната на търг тази седмица. Той е в помощ на годишната кампания за набиране на средства Fashion for Action на Housing Works, а бившият дизайнер на костюми Патриша Фийлд дари полата на организациите с нестопанска цел, работещи в подкрепа на хората, живеещи с ХИВ/СПИН, и бездомните.

Бритни Cпиърc обвини майка си за пoпeчитeлcтвoтo cи нaд нeя

80-годишната дизайнерка на костюми намирала за много "по-интересно" да работи заедно с някой, който е "иновативен по свой начин" на снимачната площадка.

Патриша каза: „Ние говорихме един и същ език. Тя беше иновативна по свой начин. Казвам, ако съм добър тенисист, искам да играя с друг добър тенисист. Това го прави по-интересно."

Тя също така разкри, че популярният огромен колан с шипове на алтер егото на Сара е бил носен повече от веднъж, защото е обсебена от коланите.

Коментари