Радио Витоша

webcam

Новини

Романсът между Нео и Тринити е в Основата на "Матрицата"

Романсът между Нео и Тринити е в Основата на "Матрицата"

Дата: 10.12.2021 Киану Рийвс по-рано каза, че новият проект е "любовна история"
Image
Снимка: youtube screenshot

Киану Рийвс разкри, че романсът между Нео и Тринити е основна причина за завръщането му в „Матрицата“. 57-годишният актьор и Кари-Ан Мос се завръщат като главни герои в последната част от научнофантастичния екшън и Киану бил обзет от перспективата да възроди историята между двойката в първата „Матрица“.

Киану каза пред Entertainment Weekly: „Режисьорът каза, че има история, която да разкаже, която се съсредоточава около Нео и Тринити, и това ми прозвуча наистина вълнуващо. Нео получава втори шанс в живота си и получава втори шанс с човека, за когото казва, че е „единственият човек, когото някога е обичал““.

Звездата от "Джон Уик" по-рано каза, че новият проект е "любовна история" между Нео и Тринити.

Джонатан Гроф – който ще участва в новия филм като Мат Хингс – призна, че сцените между Киану и Кари-Ан в блокбъстъра го докарват до сълзи.

36-годишната звезда каза: „Когато прочетох сценария за този филм, се разплаках, защото идеята да гледам тези двама емблематични актьори в тези две емблематични роли просто ме разби“.

Приянка Чопра Джонас разкри, че тя и другите актьори в проекта са останали в страхопочитание от химията между двете главни звезди.

Коментари