Радио Витоша

webcam

Новини

Роби Уилямс работи по диско албум

Роби Уилямс работи по диско албум

Дата: 29.04.2020 Вдъхновение за него получил от музиката на приятелката си Кайли Миноуг
Image
Снимка: БГНЕС

Новият албум на Роби Уилямс ще носи духа на диското, вдъхновен от песента на Кайли Миноуг от 2001 г. “Your Disco Needs You”, която му е помогнала при записите.

Изпълнителят на "Angels” разкри, че се е вдъхновил да изостави за известно време парти звученето от предишния си албум “The Heavy Entertainment Show” от 2016 г. и миналогодишния празничен "The Christmas Present”.

Има обаче още няколко не толкова купонджийски предложения, тъй като в една от песните той пее за своята история с Айда Фийлд, от която той има 7-годишния Теди, Чарли, на 5, Коко, на 20 месеца и Бо, на 3 месеца, и която е спасила живота му в битката със зависимостта от наркотици.

Бившата звезда от “Take That” – който е „чист“ от 20 години, изпя по време тежкия период: “Трябва да се променя, трябва да се изчистя, не мога да позволя майка ми да ме види да умра така. Давене в бутилки, търкаляне с модели, преди да те намеря. Да, летях нависоко, вярно е, но сега летя високо с теб”.

Междувременно австралийската поп кралица Кайли наскоро разкри, че тя и Роби готвят дует. Двамата се сприятелиха с мега-хита “Kids” през 2000 г., който стана част от седмия й студиен албум “Light Years”.

Авторката на „Spinning Around“ разкри още, че те са написали песен по време на подготвянето на Роби на “The Heavy Entertainment Show“, която може да бъде пусната "в бъдеще".

Коментари