Радио Витоша

webcam

Новини

Рита Ора ще пее на Айфеловата кула

Рита Ора ще пее на Айфеловата кула

Дата: 24.08.2021 Като част от предстоящата музикална поредица Iconic People in Iconic Places
Image
Снимка: youtube screenshot

Рита Ора ще пее на Айфеловата кула като част от предстоящата музикална поредица Iconic People in Iconic Places. 30-годишната певица си партнира с Melrose Media, за да обяви изключителна вечер с музика на живо и танци от емблематичната забележителност в Париж. „Rita Ora на живо от Айфеловата кула“ ще се проведе на 30 септември и ще бъде първата в новата музикална поредица на Melrose Media. Представлението ще се проведе съвместно със Седмицата на модата в Париж.

За тези, които не могат да присъстват лично, шоуто ще се излъчва на новата блокчейн платформа Eluvio LIVE.

В изявление Рита каза: „Това ще бъде толкова запомнящо се представяне и истински момент за мен. Да участваш на такова легендарно място е чест. Нямам търпение да донеса енергията на Париж на всички мои фенове по света, това наистина ще бъде запомняща се вечер."

„Rita Ora на живо от Айфеловата кула“ ще види Рита да изпълнява хитове, включително „Anywhere“, „Lonely Together“ и „Let You Love Me“, заедно с последните песни от новото й EP „Bang“.

Концертът ще се предава с най -добрата налична технология в 4K HDR, достъпен на всички платформи, включително Apple TV и Roku.

Коментари