Радио Витоша

webcam

Новини

Richard Gere и Alejandra Silva станаха родители за втори път

Richard Gere и Alejandra Silva станаха родители за втори път

Дата: 22.04.2020 Актьорът, съпругата му и новороденото са в самоизолация в ранчото им близо до Ню Йорк
Image
Снимка: instagram

Поздравления очакват Richard Gere и съпругата му Alejandra Silva, които посрещнаха второто си дете – момченце. Според испански издания двойката и новороденият им син са се самоизолирали в ранчото им в градчето Pound Ridge, близо до Ню Йорк. Двамата имат още едно момче, което се роди през февруари 2018 г.

70-годишният Richard и 37-годишната испанска активистка Alejandra имат и деца от предишните си връзки - той споделя 20-годишен син с бившата си съпруга Carey Lovell, а половинката му има седемгодишен син от брака й с бизнесмена Govind Friedland.

Richard Gere и Alejandra Silva сключиха брак през април 2018 г. Те си размениха брачни клетви на романтична церемония в ранчото на актьора. Тогава щастливата булка сподели пред HELLO!, че се чувства като в "истинска приказка" и като "най-голямата късметлийка на света".

Richard, който ухажвал Alejandra като и изпращал цветя, докато тя не се съгласила да се срещне с него, добави: "Аз съм най-щастливият мъж във вселената. И как бих могъл да не съм? Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена да помага на другите, и е забавна, търпелива, знае как да прощава и е страхотна готвачка - и прави най-добрите салати на света!".

А Alejandra описа съпруга си така: "Той е най-скромният, чувствителен, любящ, грижовен, забавен и щедър мъж, когото съм срещала. Какво да ви кажа? Толкова съм влюбена! Как ще се почувствате ако всяка сутрин ви питат: "Какво ще те направи щастлива днес?". Не минава и ден, в който той да не ми каже колко съм важна за него. Голяма късметлийка съм".

Коментари