Радио Витоша

webcam

Новини

Риана нае остров за записите на новия си албум

Риана нае остров за записите на новия си албум

Дата: 05.06.2019 Източник споделил пред Mirror, че Риана е взела под наем остров Осеа, собственост на музикалния продуцент Найджъл Фрийда.
Image

Напоследък поп певицата Риана не спира да изненадва феновете си – само преди седмица стана ясно, че от една година насам тя живее инкогнито в Лондон, а сега се появи новината, че 31-годишната изпълнителка работи по нов албум, за записването на който е наела цял остров в Есекс.

Източник споделил пред Mirror, че Риана е взела под наем остров Осеа, собственост на музикалния продуцент Найджъл Фрийда.

Малкото парче земя – едва 1,5 кв.м – е популярно с това, че и други артисти са го наемали в миналото, тъй като е много уединено и им позволява да се концентрират повече над работата си.

Заради приливите, островът може да бъде посещаван само 2 пъти дневно, по максимум 4 часа на престой, но въпреки това на площта му е разположено всичко необходимо – музикално студио, фитнес, кино салон, басейн и няколко малки вили за антуража на всеки певец, отседнал там.

Новината за подновяването на музикалната кариера на Риана, зарадва много от феновете й, тъй като през последната година, тя се бе фокусирала върху развиването на собсвената си марка за бельо и козметика – Fenty.

Все още не е оповестено кога ще е готов албумът и дали песни от него ще бъдат предварително пуснати в онлайн пространството.

Коментари