Режисьорът на Morbius Даниел Еспиноза е "горд" с това, което прави 06 април, 2022

Режисьорът на Morbius Даниел Еспиноза е "горд" с това, което прави. 45-годишният режисьор беше начело на филма за супергероя на Marvel, който играе Джаред Лето в главната роля, но от излизането му в началото на април беше критикуван. Той отбеляза, че "винаги се опитва" да се подобри.

Той каза: „Когато направих първия си филм, беше малък филм, наречен „Вавилонска болест“. Спомням си, че един ден се прибрах вкъщи в метрото и изпих няколко напитки, така че бях малко пиян. Някой ме бутна във влака и каза: „Трябва да ви кажа какво не е наред с втората сцена във вашия филм“, а аз си казах: „Е, добре“. Искам да кажа, че е странно да се прави нещо, което е толкова публично. Вижте, имам много омраза към себе си, така че имам много критики към собствената си работа. Винаги се опитвам да се съсредоточа върху това да съм по-добър. Но също така се гордея с това, което правя. Във всичките ми филми има части, с които наистина се гордея."

Филмът, който разказва историята на учен, който страда от рядка кръвна болест и се опитва да се излекува, като стане вампир - беше забавен поради пандемията от COVID-19 и Даниел намекна, че приемането можеше да бъде различно, ако беше пуснат по-рано.

Той каза за Insider: „Много обичам нещата да се случват бързо. Наистина го правя. Има нещо в инстинктивната идея, тя има определена стойност. Продължителните процеси са много проблематични както на емоционално ниво, така и на практика. Ако филмът беше излязъл по-рано, кой знае какво щеше да се случи."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини