Радио Витоша

webcam

Новини

Post Malone представи песни с Doja Cat и Kid Laroi

Post Malone представи песни с Doja Cat и Kid Laroi

Дата: 25.04.2022 Рапърът ще издаде скоро новия си албум "Twelve Carat Toothache"
Image
Снимка: instagram

Post Malone сподели откъси от новите си колаборации с Doja Cat, Roddy Ricch, Robin Pecknold от Fleet Foxes и Kid Laroi по време на излъчване на живо в Instagram.

Рапърът с истинско име Austin Post ще се завърне скоро на музикалната сцена с четвъртия си албум "Twelve Carat Toothache" и демонстрира на почитателите си какво да очакват от записа.

В лайфстрийма, който се състоя в малките часове на нощта, той заяви, че му се иска да пусне целия запис на будните, защото е работил много здраво по него и няма търпение да го представи.

Песента "A Love/Hate Letter To Alcohol" с участието на Pecknold, разказва за проблемите на Posty с алкохола. Докато говореше за трака, изпълнителят похвали и Pecknold: “Той е най-красивият вокалист, епичен човек. Fleet Foxes са една от любимите ми банди".

Kid Laroi се появява в парчето "Wasting Angels", което Post описа като "празненство на живота и човешкия дух, който успява да се бори независимо от всичко, понася ударите и накрая просто казва "животът е откачен и е красив, много красив подарък, който ни е даден"".

Музикантът потвърди информацията, че "Twelve Carat Toothache" ще включва 14 песни и благодари на феновете си за тяхната подкрепа, въпреки забавянето на албума: “Отне ми малко време, особено защото трябваше да оправя ума си, а умът ми определено не беше наред. Знам, че има хиляди, милиони хора, които се справят с техните си неща. Искам да кажа, че е OK да потърси помощ и да отделиш време за себе си. Повече от OK е ако имаш нужда от време за себе си, това е най-красивото нещо. Знам, че е трудно и искам да ви изпратя колко се може повече любов. Знам, че говоря несвързано. Но е OK, защото има някой там, който ви обича повече от самия живот, а на мен ми трябваше малко време, за да се науча на това".

След тази реч той пусна песен с Doja Cat, наречена "Happy": “Благословен съм и много горд, че работих с нея". После представи и откъс от парче с Roddy Ricch, озаглавено "Cooped Up".

Последната песен в прегледа беше "Wrapped Under Your Finger". След това той спря музиката и каза "Ще си имам проблеми заради това" и завърши включването си с дълго послание към феновете, което започна така:

“Искам да ви кажа, че съм горд и благословен, че мога да правя музика, защото за кратко бях загубил страстта си към музиката. Имаш тази страст и после тя се превръща в работа и изведнъж всичко става много различно... Веднъж в живота си и от доста време насам, най-после съм щастлив човек".

По-рано този месец в публикация в Instagram един от мениджърите на Posty разкри, че новият му албум ще излезе през май.

Коментари