Радио Витоша

webcam

Новини

Поп иконата Madonna се завръща като "Madame X"

Поп иконата Madonna се завръща като "Madame X"

Дата: 14.06.2019 ДНЕС Е ПРЕМИЕРАТА НА НОВИЯ АЛБУМ НА ИЗПЪЛНИТЕЛКАТА
Image

“Madame X” е заглавието на 14-тия студиен албум на поп иконата Madonna. Вдъхновена от последните няколко години живот на певицата в Лисабон, Португалия колекцията от 15 песни празнува дългогодишната й любов към латино музиката и културата.

Преди премиерата на албума Madonna пусна 5 парчета от него. “Madame X” включва изпълнения на португалски, испански и английски език, а ключови сингли от него са “Medellín” с участието на колумбийския идол Maluma, вдъхновяващата балада “I Rise”, Ямайското денсхол парче “Future” в колаборация с рапъра Quavo, както и звуково иновативния сингъл “Dark Ballet”.

Новият албум е записан за период от 18 месеца в Португалия, Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис, а музикални продуценти на проекта “Madame X” са дългогодишния сътрудник на Madonna – Mirwais, както и Mike Dean и Diplo. 

Лисабон е мястото, където се роди албумът., споделя певицата. “Там намерих себе си и един магичен свят на невероятни музиканти, които затвърдиха убеждението ми, че музиката по света е свързана и е душата на Вселената”. 

Madonna – Madame X – Tracklist:

1.      Medellín with Maluma 

2.      Dark Ballet

3.      God Control

4.      Future ft. Quavo 

5.      Batuka

6.      Killers Who Are Partying

7.      Crave ft. Swae Lee 

8.      Crazy

9.      Come Alive

10.    Extreme Occident **deluxe version only

11.    Faz Gostoso ft. Anitta

12.    Bitch I’m Loca ft.  Maluma

13.    I Don’t Search I Find 

14.    Looking for Mercy **deluxe version only

15.    I Rise 

 

Коментари