Радио Витоша

webcam

Новини

Почина актьор от "Здрач"

Почина актьор от "Здрач"

Дата: 19.05.2020 Gregory Tyree Boyce и приятелката му са намерени мъртви в Лас Вегас миналата седмица
Image
Снимка: instagram

Актьорът от "Здрач" Gregory Tyree Boyce и приятелката му са били намерени мъртви миналата седмица в Лас Вегас.

TMZ се позова на полицейски доклад, в който се казва че 30-годишният актьор, който изпълняваше ролята на Tyler Crowley във филма от 2008 г., и 27-годишната му приятелка Natalie Adepoju са намерени мъртви в апартамента им миналата сряда. Засега не е обявена причината за смъртта, но според полицейски източници на американските медии, в дома им е открито "бяло прахообразно вещество с неизвестен произход".

Според E! news братовчед на Boyce е открил телата.

Източникът добавя, че преди смъртта си Boyce е бил "много фокусиран и е работил много". Актьорът наскоро се премести в Лас Вегас, за да бъде близо до майка си, но често пътувал заради актьорските си ангажименти до Лос Анджелис и за да види 10-годишната си дъщеря Alaya.

Майката на Boyce, Lisa Wayne, сподели новината за смъртта на сина си в социалните мрежи. Тя казва, че в последно време синът й се е занимавал с ново бизнес начинание в хранителната индустрия. Според нея той е бил много добър готвач и е планирал да стартира собствен ресторант, а ястията щели да носят имената на известни рапъри като Snoop Dog, Kendrick Lamar, Roddy Ricch и The Game.

Феновете ще си спомнят Boyce от сцената от "Здрач", в която героят му губи контрол над минивана си и за малко не блъска Бела на паркинга пред училището им. Тогава Едуард Кълън я спасява, като спира вана с ръка.

Това всъщност е първата роля за Boyce. Другата е в кратката продукция "Апокалипсис".

Смъртта на Boyce се случва няколко месеца след като той сподели, че не е очаквал да стигне 30 години. Репликата е част от публикацията му в Instagram на рождения му ден през декември.

Коментари