Радио Витоша

webcam

Новини

По Стъпките На Мадона

По Стъпките На Мадона

Дата: 04.01.2010 Първият номер едно за новото десетилетие в официалната еърплей класация на радио Витоша е песента Amazing на румънката Inna
Image

Първият номер едно за новото десетилетие в официалната еърплей класация на радио Витоша е песента Amazing на румънката Inna! Това е третият официален сингъл в кариерата на румънската певица и четвъртият,който достига първа позиция за последните 12 месеца(в това число Deja Vu на Боб Тейлър с вокалите на Инна). Румънката беше избрана за изпълнителка на 2009 година, според гласовете на слушатели в онлайн анкетата на радио Витоша.

В началото на 2010-а година от екипа на изпълнителката обявиха и името на предстоящия й нов сингъл – 10 Minutes. По него тя отново работи с момчетата от продуцентското трио Play & Win. Инна обещава в това парче да разчупи превърналият се в емблематичен за нейната продукция саунд. 10 Minutes отново ще бъде със силно клубно влияние, но обещава новото десетилетие да дойде с нов хитов стил, който според Inna и екипа й ще бъде не по-малко разпознаваем и уникален!

 

Коментари