Радио Витоша

webcam

Новини

Pavell & Venci Venc’ плуват с акули в “Ако не сега кога”

Pavell & Venci Venc’ плуват с акули в “Ако не сега кога”

Дата: 15.05.2021 Екзотичното видео към новото им парче е заснето на Малдивите
Image
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Pavell & Venci Venc’ не спират да създават музика, дори и в крайно особени за музикалните артисти времена като сегашните. Дърпат си вдъхновение от какво ли не – в случая с “Ако не сега кога” – от изостреното усещане за течащо време, с което всички се сдобихме ненадейно заради засадата, която ни устрои вирусът.

Както винаги движещата сила зад музиката и музикалната продукция в проекта е Pavell, a текстът е споделена игра, в която влиза и Venci Venc’.

Последните две години ни дадоха достатъчно време за размисъл и оценка на постигнатото. Равносметката е елементарна - правим това, което обичаме, заобиколени от хора, които обичаме и уважаваме. Само по себе си това е достатъчно, за да си позволим да се наслаждаваме на моментите, които сами си създаваме. Животът наистина е кратък. Непредвидимостта му ни задължава да се посвещаваме на “тук и сега”, споделя Pavell.

А Venci Venc добавя: ’“Тук сме и сме по-надъхани от всякога, защото едногодишното спиране на света създаде силна потребност, спешна нужда от среща с публиката и себеизразяване чрез музика“.

Режисьор на видеото към “Ако не сега кога“ е Люси Иларионов. Вечатляващият визуален разказ е заснет в райските кътчета на остров Фихалхохи на Малдивите. В него Pavell & Venci Venc’ си партнират с красивите си половинки Кристина Нгуен и Мая Вангелова, плуват свободно с акули и морски костенурки, а разходките им по безлюдните пясъчни ивици насред Индийския океан са почти нереални.

 

Коментари