Радио Витоша

webcam

Новини

Пари за подкуп Димитър Ганев не е давал

Пари за подкуп Димитър Ганев не е давал

Дата: 08.06.2020 Васил Божков не е човек, който ти дава отчет какви прави“, заяви още изпълнителият директор на „Национална лотария“
Image
Снимка: nova

Пари за подкуп Димитър Ганев изпълнителен директор на „Национална лотария“, не е давал. Това стана ясно в негово интервю в сутрешния блок на Нова телевизия.

Васил Божков не е човек, който ти дава отчет какво прави. Аз не познавам нито Бойко Борисов, нито Владислав Горанов“, заяви още Ганев. Той разкри, че никога не е чувал за среща на Божков и ръководството на бТВ с Борисов. Ганев сподели, че  не може да предположи дори каква е причината.

На въпрос дали знае за плащане на такса спокойствие по друг начин, той отговори, че не знае и ако е бил питан дали би го направил е щял да отговори: „НЕ“, защото винаги е работил според законите. На въпрос колко е 20% от печалбата на Националната лотария, той отговори „За последната година – 20 млн. лева.

От месеци не говоря с него“, обясни той и заяви, че с Нова телевизия работи много преди да стартира проекти с Божков.

Цирк "Божков" продължава с представленията на гърба на "Левски"

"Имаме издадени актове за около 235 млн., които са в начална съдебна фаза. Смятам, че не сме направили нищо нередно и ще го докажем пред магистратите. Винаги съм бил убеден, че работим стриктно по закона". Това заяви още Димитър Ганев

Той коментира и предишна евентуална сделка с чешки инвеститор. Димитър Ганев сподели, че инвеститорът е предложил сделка конкретно на Божков, а не на него и допълни, че не е чувал за натиск „Национална лотария“ да бъде продадена на конкретен човек.

Преди време избягалият в Дубай бизнесмен прехвърли вината на Димитър Ганев. Божков каза тогава, че мениджмънтът на компанията носи отговорност.

Коментари