Радио Витоша

webcam

Новини

Памела Андерсън се омъжи тайно за продуцент

Памела Андерсън се омъжи тайно за продуцент

Дата: 22.01.2020 Можех да си избера някое от тях, но в продължение на 35 години съм искал само Памела, обясни Питърс пред The Hollywood Reporter.
Image
Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън се врече във вечна вярност на продуцента Джон Питърс. Това се случи на тайна сватбена церемония в Малибу, която се е провела в понеделник.

Младоженците са заедно от няколко месеца, но те са били интимни и преди повече от 30 години. „Памела никога не е показвала целия си потенциал като артист. Тепърва й предстои да заблести с истинската си светлина. Тя е много повече от това, което хората виждат в нея.

Красиви момичета има навсякъде. Можех да си избера някое от тях, но в продължение на 35 години съм искал само Памела, обясни Питърс пред The Hollywood Reporter.

Това е пети брак и за двамата влюбени. „Джон е „оригиналното“ лошо момче на Холивуд“, обясни се в любов и Андерсън. Сред бившите любовни завоевания на Питърс пък е и Барбара Стрейзънд, с която заедно работят по „Роди се звезда“ от 1976 г. 40 години по-късно младоженецът отново застана начело на римейк на филма, който бе заснет от Брадли Купър и с участието на Лейди Гага.

Коментари